RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

mE mYseLf n i

My Photo
Johore, Malaysia
Join me if you wanna be RICH, HEALTHY and BEAUTY!

October 4, 2012

Testimonial Jamu Pengantin Dara

Testimonial Jamu Pengantin Dara

Ini yang keluar selepas customer saya ambil JPD... 3 hari lepas tu dia rasa macam period, tapi saya awal2 dah pesan kat dia.. pastikan dia sentiasa pakai Pad.. bangun je pagi pad dia penuh dengan darah.. bila masuk bilik air... keluar darah berketul-ketul seperti dalam gambar ini...

Customer saya ini ada masalah period tidak teratur... hampir 3 bulan tak datang p
eriod dan beliau juga pernah keguguran beberapa tahun yang lalu... Tujuan customer ambil adalah untuk bersihkan dalamannya dan ikhtiar untuk hamil..

Saya doakan dengan apa yang blockage kat dalam organ pembiakannya keluar. Dapat lah beliau menimang cahaya mata nanti... Amin.. Customer masih dalam perawatan untuk JAD pula. Tak sabar rasanya nak pakai SKD lepas seminggu makan JAD...:)
 Photobucket

TESTIMONI JAMU SUSUK PENGANTIN: KELUAR KEPUTIHAN DAN LENDIR..

Pd mulanye takut nk try jamu ni..ats nasihat kakak saya, sya try gak sb sya ada mslh period...pd ari prtama msukkn nye sakit..dn sakit kt ari ari...tp kejap je,mlmnye kuar keputihn brwrna ijau...takut gak tgknye...sb sya x prnah cm ni..pas 72jam korek kuar la cm ni...dn sakit sgt...... 
Testimoni ni baru td korek.....

 Photobucket

Testimoni seterusnya...
~ Inilah hasil dr menggunakan susuk pengantin dara....selama 21 thn khawin rupa2nya inilah kekotoran yg bersarang di miss v saya tanpa disedari...dan lebih menakjubkan..miss v saya ketat n pintu rahim/cervik saya rase kecil n kecut... ...tidak dinafikan masa mula insert terase mudah jer tapi bila habis tempuh 72 jam...sukar tuk keluarkan hasil dr miss v saya... alhamdulillah puas hati n saya berterimakasih kepada yg memperkenalkan produk ini kepada saya...kepada pengasas yg perihatin terhadap masaalah wanita...pn haneydew hanni tqsm..~


 Photobucket

0 REAL slim SHADY shout out:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t